Over Anke van Luyt
Home Aanbod Werkwijze Ambassadeurs Over Anke van Luyt Contact
   
     
 

Over Anke van Luyt

Tijdens haar studie psychologie ontstond bij Anke van Luyt de drive “de eerste indruk” welke mensen op elkaar maken, grondig te bestuderen. Al snel kwam ze tot de conclusie dat alleen de psychologische invalshoek te onvolledig was om een volwaardige bijdrage te kunnen leveren aan haar trainingsmateriaal. Vandaar dat tevens de sociale- en de commerciële uitgangspunten haar aandacht kregen. Na een grondige analyse van het veelal onvolledige bestaande materiaal legde ze een aantal verassend nieuwe verbanden.

Ze onderzocht wat mensen denken, middels welk bewustzijn of onderbewustzijn een eerste indruk tot stand komt en welke emoties, gevoelens en handelingen we hieraan koppelen. En hoe hardnekkig een eerste indruk kan zijn. De eerste indruk is altijd bepalend voor het verdere verloop van het contact! “Mensen laten zich in hun koopbeslissing leiden door het onbewuste beeld en het gevoel dat zij van de persoon en het bedrijf hebben. Dit beeld en de gevoelswaarde van uzelf, uw collega’s en uw bedrijf kunt u echter gericht leren sturen.” Tijdens haar trainingen, workshops en lezingen wordt steeds de link gelegd naar communicatieve en sociale vaardigheden met als doel de deelnemers te prikkelen op de commerciële waarden hiervan. Als geen ander weet ze onbewuste processen bewust te maken; echte eyeopeners! Hoewel veel onderzoek verwerkt is om tot verantwoorde uitspraken te komen is haar stijl van trainen persoonlijk, toegankelijk en vooral humorvol. Ze verstaat de kunst u in alle vrijheid te laten kiezen….

Sinds 1997 woonden zo’n 30.000 deelnemers een van haar bijeenkomsten bij, zie ambassadeurs. Anke van Luyt (1962) is een gepassioneerd en enthousiasmerend trainer / consultant.

 
Maniéra | Ticheldreef 66 | 6651SH Druten | 06 - 150 867 06 | Stuur mij een mail